ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Selasa, September 22, 2009

~r@y@~r@y@~r@y@~

Hari ni baru 3 syawal..... aku dah kene keje lah...
tapi alhamdulillah lah kan dari kene keje xbleh cuti lgsung....
Bagi aku raya tahun tersangatlah suram......
KENAPA??????
ntah.. aku pun xpasti kenapa... tapi hati aku tersangatlah sayu....
aktiviti raya aku thn nie....

20hb.September 2009
Ahad
1 syawal 1430H

Kat umah jerk....
Ptg anak beranak abah( SF) aku balik...
sayu jerk aku... maklumlah aku kan org luar jer bg derang....
aku sedih... aku kan sebatang kara jer....
hu..huuu..... x per.. aku kan msh ada mak?????msh ada hubby yg sayang aku....msh ada nak dara aku yg comey.....
oh Tuhan... beri lah kekuatan pada aku utk terus menempuh hidup ini....
cedihhhhh....
Rindu kat arwah abahku.....walaupun aku x pernah merasai kasih sayang dia......
tapi klw dia ada bleh juga aku g tgk2 dia raya cam nih kan...
wahhhhhhhhh.... ko emo lah plak........ hambat jauh22 persaan jahat tuh....
dah nk dkt jam 6++++ ngah aku mai.... erm... adik2 pupu aku mai... hilang lah sikit....
tq syida+piza+sob+ngah+iwan+syira....
tp... anak2 sedara aku yg cantik molek tuh lyn aku ok jer.. tq kak wie.. kak chik... abg man... along rs hepi sgt ngan korang...

ber..emo lagik.....
ish..ish...
malam balik umah MIL aku.
MIL aku pun raya ala kadar jer... sian mak.. yealah anak kesygn dia xdak disisi di ari raya...
tapi malam sblm raya tuh kami dh balik kan mak...

raya kedua...
umah MIL

bangun... masak +- bersiap2 ke Kubur Arwah FIL..
lepas tu ke Rumah Tok ( mak MIL )
kemudian ke Rumah Abg Ipaq...bawa mak p tgk anak+menantu dia... hee.hee...
balik sggh umah mak cik kt Kola Kedah..( adik MIL)

Malam.. balik semula ke umah parents aka umah yg aku tggl lah....
aku msh xsempat ziarah kubur arwah abah ku....Abah... wlpn along xsmpt ziarah kubur abah tapi doa dr along sentiasa ada utk abah... semoga roh abahku dicucuri Rahmat....amiiinnnn....

Raya ke tiga
Pejabat Aku....

masuk ofis...
tlg cuci serba sikit..( mak ngah xkeje)
mengadap pc smbil makan aiskrim..... hee.eheee...

itu jerk lah aktiviti aku stkt raya ke-3 nih...
next n3 aku nak upload gmbq di antara gmbq2 yg smpt aku snap smpna raya aidilfitri 1430H
adios....ciiioooww....

Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails